Om

Pernille Mejer (f. 1988) er vokalist, komponist og arrangør primært inden for jazz, genre- og grænseeksperimenterende projekter – men med en stor kærlighed til hele musikkens væsen og mangfoldighed. Hun har et bredt syn på stemmen som instrument, hvad end det er formidling af tekst, ordløs improvisation eller arrangement med stemmen som en integreret del af lydbilledet. Gennemgående er der altid et undersøgende element i Pernille Mejers kunstneriske arbejde.

Pernille Mejer citat1

Pernille er uddannet i Sverige med afgang i 2015 på musikerlinjen for jazz og improvisation, Malmö Academy of Music. Hun har turneret i Danmark, Sverige, Tyskland, Frankrig, USA og Canada samt samarbejdet med DRs Big Band som del af vokalensemblet, Touché – jazz a cappella samt turneret i Ungarn, Holland, Sverige og Danmark med A.IRIS – The Pernille Mejer European Jazz Quartet.

Pernille Mejer citat2 Pernille Mejer er fast vokalist i SPINE, Permafrost, Øresund Triplettes og Andersson/Karlsson Sextett. I 2012 udgav hun første jazzalbum “Fugleliv” i eget navn og i 2018 efterfulgte jazzalbummet “IRIS” som delte vandene hos hele Nordens anmelderskare.

citat3

CV

Virtuelt CV (side åbner i nyt vindue)

 

FotograF: KIMIE JENSEN
Front cover art: Rasmus Højfeldt:
Like printed in your iris for everyone to see (120*120)